Centrul de Studii Româno - Japoneze

"Angela Hondru"

Cele mai mici prețuri

Unul dintre obiectivele noastre principale este să oferim cursuri calitative la un preț cât mai avantajos pentru cursanți.

Profesor nativ

Participând la cursurile noastre ai oportunitatea de a învăța limba japoneza de la un vorbitor nativ.

Oportunități de bursă

Prin intermediul parteneriatelor cu diverse instituții din Japonia, CSRJ-AH îți oferă șansa de a participa la programe sponsorizate!

Misiunea noastra

Centrul de Studii Romano-Japoneze „Angela Hondru” (CSRJ-AH) a fost înființat in mai 2005 in cadrul Universității Romano-Americane, cu sprijinul ambasadei Japoniei la București, fiind un proiect susținut de JTI. Centrul își propune promovarea studiului limbii, culturii si mediului de afaceri japonez celor interesați, atât studenți ai Universității Romano-Americane (așadar viitori oameni de afaceri, diplomați sau specialiști in drept internațional), dar si celor ce sunt pasionați de modelul japonez. Cursurile se desfășoară într-o atmosfera prietenoasa si relaxata, fiind susținute de către profesori cu o atitudine proactiva. De asemenea, un alt obiectiv important al CSRJ-AH este acela de a dezvolta parteneriate cu

universități din Japonia, institute de cercetare cu profile similare, dar si cu reprezentanți de marca ai mediului de afaceri nipon. Pentru cursanții noștri, un beneficiu important îl constituie si participarea la excursii de studiu in Japonia si scoli de vara organizate anual, ce au rolul de a ii face conștienți de cultura si istoria ambelor tari. Mai mult de atât, Centrul a reușit sa creeze o tradiție prin oferirea unei imagini clare asupra elementelor de cultura tradiționale japoneze cum ar fi: ceremonia ceaiului, Ikebana, Taiko dar si Aikido sau Ninjutsu. CSRJ-AH se regăsește printre componentele Departamentului de Studii Asiatice al Universității Romano-Americane.

Te asteptam la cursuri!

Ai aptitudini muzicale si simti ca muzica traditionala japoneza te atrage? Esti atras de limba si cultura nipona? Aikido este punctul tau forte? Alaturi de noi le poti incerca pe toate!

Taiko

Limba Japoneza

Ceremonia ceaiului

Proiect Realizat cu sprijinul:

Parteneri: