Haru Urara Grand Festa

By:
Posted: 29/09/2020
Category: Festivaluri Japoneze


Ne face placere să vă invităm la a 12-a ediție a galei aniversare a CSRJ-AH, Haru Urara Grand Festa, de data aceasta în mediul online.

Festivitatea va fi difuzată live pe pagina evenimentului, în data de 29 septembrie, începând cu ora 19:30. Anul acesta formatul va fi diferit față de edițiile precedente, dar consistent pentru cei ce iubesc Japonia și ne urmăresc de acasă.

Câteva dintre momentele artistice care așteaptă să fie descoperite sunt:

- Recitalul trupei de taiko Kodama Daiko,

- Dans J-Pop pus în scenă de trupa C-Town

- Dans contemporan pe muzică niponă în interpretarea Roxanei Mihaela Morășanu

- O introducere în arta origami realizată de Alexandra Baranyi, creatoarea brand-ului Origami Friends

- Designer-ul vestimentar Laura Karaman, inițiatoarea brand-ului Tenshin, vă va introduce în fascinanta lume a kimono-ului

- Invitat special la această ediție este George Moise, autorul cărții „Iertați-mă că nu sunt japonez”, a.k.a. Joji - rețete din Japonia, care a pregătit un material surpriză dedicat galei noastre chiar din Japonia, de la Yokohama.

Bineînțeles nu va lipsi nici înmânarea premiului “Kazuko Diaconu” acordat celui mai bun cursant la limba japoneză, premiu ce constă într-o excursie de două săptămâni în Japonia oferit de sponsorul nostru principal JTI și acordat de către Excelența Sa domnul Ambasador Hitoshi Noda.

Eveniment organizat de Universitatea Româno-Americană, Centrul de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” și Ambasada Japoniei în România.

Cu susținerea partenerilor: JTI, Honda, Hotel Cișmigiu, Vilt Industries, Tenshin, Haramichi Ro, Editura Humanitas Fiction, Takumi, Joji – Retete din Japonia, Asociația Profesorilor de Limba Japoneză din România, Free Spirit, Origami Friends, Shogun Center, Asia Fest

Partener media: Radio Guerrilla și Ediția de Dimineață


Related Posts

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *