Seară japoneză: Hiro Arikawa – Memoriile unui motan călător

By:
Posted: 01/07/2020
Category: Literatură , Știri
🔜💻📙Good news: Seria evenimentelor online «#Împreună în compania cărților» continuă la Editura Humanitas Fiction și în luna iulie!
🔛Primul eveniment: Seară japoneză dedicată romanului „Memoriile unui motan călător“ de Hiro Arikawa – o demonstrație desăvârșită a iubirii dintre oameni și animale – alături de Raluca Nicolae, traducătoarea romanului, directorul Centrului de Studii Japoneze Japan.ASE și Serban Georgescu, directorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul „Universității Româno-Americane“. Moderatoru întâlnirii este Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction.

Când: Miercuri, 1 iulie, ora 19:30.
Unde: exclusiv #online.
Partener: Centrul de Studii Romano-Japoneze (Romanian-Japanese Studies Center)Japan.ASE

Evenimentul va fi difuzat pe pagina de noastră de Facebook – Humanitas Fiction – și pe #HumanitasYouTube: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe #HumanitasSoundcloud: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud.

--
Prin vocea nonșalantă a lui Nana, motanul vagabond care renunță la viața trăită în libertate deplină, dar și în pericol, pentru a intra în casa și în sufletul lui Satoru, Hiro Arikawa ne face, cu inteligență și umor, o demonstrație desăvârșită a iubirii dintre oameni și feline și ne vorbește despre firele invizibile dar indestructibile care ne țin legați de prieteni și de familie.
***
📍🎥 Urmărește prezentarea-video semnată de Serban Georgescu aici: https://bit.ly/31j0tEF
📍🎥 Urmărește cronica-video semnată de Simona Preda aici: https://bit.ly/2ZfVLoy

--


Related Posts

Hey, like this? Why not share it with a buddy?