Un sat-muzeu din era Samurailor, recreat in cadrul unei expozitii

By:
Posted: 17/03/2021
Category: Istorie


✨Când ne gândim la un „muzeu de istorie” prima imagine care ne trece prin minte este cea a unei colecții de artefacte în cabine de expoziție din sticlă sigilată. Însă, Muzeul Fukuyama Kusado Sengen, care face parte din complexul Muzeului de Istorie al Prefecturii Hiroshima, nu este ca majoritatea muzeelor.

🎍 Yomigaeru Kusado Sengen este o expoziție interioară, realizată cu ajutorul unor tehnici estetice inteligente care îi conferă atmosfera unui spațiu în aer liber.

🌫 Cu mult timp în urmă, zona a fost numită Kusado Sengencho; un sat portuar care a înflorit în perioada Muromachi din era samurailor feudali ai Japoniei. Prosperitatea comunității a atins apogeul în secolul al XIV-lea, însă satul a devenit din ce în ce mai mic, ajungând în cele din urmă să fie îngropat sub sedimentul râului pe care a fost construit.

⛩ Satul recreat pune în lumina casele tradiționale (din lemn) machiya, un doc, un atelier de tâmplărie, sala templului și o mică piață; toate construite în conformitate cu aspectele arhitecturale ale perioadei Muromachi.


Related Posts

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *