03/08/2022

Haru Urara Grand Festa 2022

ZCJ 2022

Cea de a 17-a aniversare a CSRJ-AH a fost marcată prin Gala Haru Urara Grand Festa, evenimentul ce a încheiat ediția 2022 a Zilelor Culturii Japoneze, vineri, 27 mai 2022, în Aula Magna a Universității Româno-Americane.

Anul acesta tematica a fost una specială, inspirată de manga și anime, unde publicul s-a bucurat de momente de cosplay, muzica filmelor de animație japoneze, premii, dar și lansarea primelor avatare ale echipei CSRJ-AH, create special pentru acest eveniment de către Anca Toma Udr (NoctisArt)

În deschidere, Kodama Daiko împreună cu Cosmin Lupu (Days of Confusion), Bogdan Stoica, Cristian “Momoa” Ifrim, Șerban Mateescu, dar și Andrei Perciun la shakuhachi au interpretat tema principală a seriei Naruto.

Cosmin Lupu, vocalistul și chitaristul trupei Days of Confusion, a interpretat „A tap on the shoulder”, cântec inclus în albumul Everest și creat în colaborare cu artistul japonez, Keisho Ohno.

Izabella Elena și Teodora Bratu, voluntare ale Centrului de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru”, au prezentat un moment de cosplay inspirat din anime-ul „Nobunaga the Fool”. Costumele cosplay din cadrul acestui moment, dar și al prezentatorilor din cadrul Galei au fost realizate de către Laura Caraman, deținătoare a brand-ului Tenshin- New era fashion.

La final, spectatorii au retrăit atmosfera filmului „Belle”, o dată cu recitalul susținut de actrița și interpreta Oana Laura Gabriela.

În cadrul galei aniversare a avut loc și premierea celor mai performanți cursanți ai Centrului de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” din anul universitar 2021-2022.

Ținem să le mulțumim și tuturor participanților la gală care au contribuit la atmosfera de anime prin cosplay-ul realizat de aceștia.

De asemenea, le mulțumim mult sponsorilor și partenerilor noștri, fără de care nu ar fi fost posibil acest eveniment!

Vă invităm să urmăriți întreaga gală în format 4K în video-ul de mai jos:

Galerie Foto:

📷Fotografiile au fost realizate de către Ovidiu Udrescu și Bettsme, cărora le mulțumim!